Tuotevalikoima

Sujuvat toimenpiteet:

Lisää hoitotyön sujuvuutta

Serreksen laaja imujärjestelmätuotteiden valikoima takaa, että imutapahtumat ovat sujuvia ja toimivia koko sairaalayksikössä. Näin myös henkilökunta voi rauhassa keskittyä työhönsä.

Järjestelmän nopea käyttöönotto tuo lisää tehoa

Erinomaisen käytettävyyden ja patentoidun Single ConnectionTM -liitännän ansiosta järjestelmä on hetkessä käyttövalmis ja toimenpiteen voi aloittaa välittömästi. Järjestelmän muotoilu on selkeä ja virhekytkennän mahdollisuus on mimimoitu. Serres-järjestelmän käyttö on helppo ja nopea omaksua ja opettaa uusille työntekijöille.

Suuri imukapasiteetti, joka riittää koko toimenpiteen ajaksi

Tuotteiden sarjakytkentä mahdollistaa imukapasiteetin laajentamisen jopa 36 litraan. Imujärjestelmän käytännöllisen, tilaa säästävän rakenteen ja hyvin suunniteltujen ratkaisujen ansiosta toimenpiteen voi suorittaa keskeytyksettä eikä imujärjestelmän toimintaan tarvitse puuttua kesken toimenpiteen.

Erinomainen käytettävyys ja ergonomia

Serres-imujärjestelmä on tunnettu erityisesti käyttäjäystävällisyydestä ja ergonomiasta. Serres-tuotteiden suunnittelussa on huomioitu hoitohenkilökunnan työmukavuus, ja tuotteet sopivat käytettäviksi kaikissa sairaalayksiköissä. Imupurkit voidaan sijoittaa tukeviin imupurkkikärryihin ergonomiselle korkeudelle, josta ne ovat helposti saatavissa. Soikeat 1000 ml:n imupurkit on tarkoitettu ahtaisiin tiloihin, kuten anestesiakoneisiin ja ambulansseihin.