Tuotevalikoima

Turvallisuus ja hygienia:

Kun välttävä ei riitä

Sairaalaympäristössä toimintaturvallisuudella ja hygienialla on suuri merkitys hoitotuloksen kannalta. Serreksen
helppokäyttöisten tuotteiden ansiosta hoitohenkilöstö voi keskittyä varsinaiseen työhönsä. Innovatiivisen imujärjestelmän ansiosta hygieniavaatimuksista ei jouduta milloinkaan tinkimään.

Yksinkertainen liitäntä

Käytännöllinen design ja markkinoiden yksinkertaisin potilasletkun liitäntätapa (Single ConnectionTM ) takaavat, ettei Serreksen imujärjestelmän asennuksessa pääse tapahtumaan virheitä. Tuotteiden kestävät materiaalit, tiiviit tulpat ja tukevat nostokahvat tekevät imupussien hävittämisestä helppoa ja turvallista – vuotoja ja roiskeita ei synny. Kaikki lisävarusteet on helppo liittää yhteen, joten järjestelmän käyttö on ergonomista ja nopeaa. Imupurkkien vankka rakenne ja kestävä materiaali helpottavat puhdistusta.

Serreksen jähmeainetta sisältävät imupussit helpottavat tuotteiden käsittelyä ja parantavat turvallisuutta. Käyttämällä jähmeainepusseja voidaan minimoida mahdollisten nesteroiskeiden vaara ja mahdollisuus joutua kosketuksiin tartuntavaarallisten jätteiden kanssa. Näin hoito- ja puhtaanapitohenkilökunta saavat keskittyä potilaiden hoitoon ja turvallisuuteen.

Tehokas ja luotettava ylitäyttösuoja

Kaikissa Serreksen imupusseissa on suodatinpatruuna, joka aktivoituu sen joutuessa kosketukseen nesteen kanssa. Suodatin toimii ylitäyttösuojana ja se myös estää bakteerien leviämisen pussin ulkopuolelle. Toisin kuin monet mekaanisella ylitäyttösuojalla varustetut imupussit Serreksen ylitäyttösuoja pysäyttää myös vaahdon ja veriroiskeet.