Serres Oy on vuonna 1973 perustettu suomalainen perheyritys. Olemme maailman johtava leikkaussaleissa kerättävien nesteiden hallintaan ja hävittämiseen keskittyvä järjestelmätoimittaja. Vuosien saatossa kehittämästämme SERRES imupussijärjestelmästä on muodostunut turvallisen nesteenkeräyksen käsite sairaanhoitoammattilasten keskuudessa. Tuotteitamme käytetään päivittäin yli 40 000 leikkauksessa ympäri maailman.

Modernit tuotantolaitoksemme sijaitsevat Kauhajoella ja Saarijärvellä, lisäksi meillä on konttori Espoossa. Yrityksemme palveluksessa on noin 180 ammattilaista ja liikevaihtomme vuonna 2016 oli noin 26 Me.

Tarjoamme vastuullisisia ja mielekkäitä työtehtäviä, hyvät urakehitysmahdollisuudet sekä mahdollisuuden toimia osana kasvavaa, kansainvälisesti menestyvää ja kehittyvää yritystä. Serres Oy on työnantajana luotettava, varma ja arvostettu. Meillä on positiivinen työilmapiiri ja motivoituneet työntekijät.

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia tehtäviä, mutta voit aina myös lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen rekrytointi (@) serres.fi.

Save

Save

Save