Imupussit

Siirry hiirellä ympyröiden päälle lukeaksesi lisää.

Suction Bags

Suodatinpatruuna toimii ylitäyttösuojana ja estää bakteerien leviämisen imupussin ulkopuolelle. Kastuessaan suodatin sulkee imun automaattisesti.

Sarjaliitännän (Serial port) ansiosta saavutetaan jopa 36 litran imukapasiteetti, joka on markkinoiden suurin.

Käärityt, teipeillä varustetut imupussit mahdollistavat nopean asennuksen.

Liukenevissa jauhepusseissa oleva jähmeaine on valmiina imupussissa, joten toimenpiteen pääsee aloittamaan heti.

Mittakupin kiinnityskohta. Kaikki erikoistuotteet ja lisätarvikkeet ovat yhteensopivia muiden Serres-tuotteiden kanssa ja ne on kalibroitu toimimaan yhdessä.

Tukevan nostokahvan avulla imupussi on helppo irroittaa käytön jälkeen.

Patentoitu Single connection™ estää virhekytkennät. Potilasimuletku yhdistetään kannen potilasliitäntään ja järjestelmä on käyttövalmis.

Kun liitäntä on tulpattu, se pysyy tiukasti kiinni. Imupussi pysyy siis siististi suljettuna, vaikka se vahingossa putoaisi lattialle.

Serreksen kertakäyttöiset imupussit ovat  laadukkaita ja erittäin helppokäyttöisiä.

Imupusseja on kolmea kokoa: 1 000 ml, 2 000 ml ja 3 000 ml. Materiaalina käytetään ohutta, mutta kestävää polyeteenikalvoa, mikä tekee järjestelmästämme markkinoiden hygieenisimmän ja turvallisimman. Kaikissa Serreksen imupusseissa on suodatinpatruuna, joka toimii sekä bakteerisuodattimena ja ylitäyttösuojana.

Käyttö entistäkin helpompaa

Kaikissa Serreksen imupusseissa käytetään patentoitua ja helposti omaksuttavaa Single Connection™ ‑liitäntätapaa, jonka ansiosta tuotteita on lähes mahdotonta kytkeä väärin. Tarvitsee vain yhdistää potilasletku, ja pussi on käyttövalmis. Pussit on käytön jälkeen helppo irrottaa ja sulkea korkilla.

Serres-imupussit

Kaikki pussit sopivat sekä yksittäin käytettäväksi että sarjaan liitettäväksi, ja niiden kanssa voidaan käyttää valikoiman kaikkia lisävarusteita kliinisten erityistarpeiden mukaisesti. Imumenetelmän vaatimuksista riippumatta laajasta valikoimastamme löytyy aina tarkoitukseen sopiva imupussi.

  • Tavalliset imupussit ovat yleiskäyttöön tarkoitettuja imupusseja.
  • Käärityt pussit nopeuttavat ja helpottavat asennusta
  • Takaiskuventtiilillä varustettuja imupusseja käytettäessä toiminnan hygieenisyys paranee, sillä venttiili estää kaikissa tilanteissa nesteen roiskumisen potilasliittimestä ennen tulppausta .
  • Yksittäispakatut pussit ovat täysin pölyltä suojattuja. Ne ovat ihanteellinen ratkaisu niille asiakkaille, joilla imupusseja kuluu vähän.
  • Käyttövalmiit yhdistelmäpakkaukset sisältävät imupussin ja -letkun repäisypakkauksessa. Täysin yhteensopivat tuotteet helpottavat hoitotyötä ja vähentävät varastoitavien tuotteiden määrää.
  • Lue lisää Serreksen Pre-gelled-jähmeainepusseista.