Serres Nemo Roadshow 26.10–30.10

ke 30. joulukuuta 2015 16.15.00

Toteutimme lokakuussa Serres Nemo Roadshown, joka kiersi kahdeksan eri sairaalaa. Tarkoituksenamme oli tavoittaa mahdollisimman monta asiakasta lyhyessä ajassa sekä tarjota tilaisuus nähdä ja kokea Serres Nemo käytännössä.

Olimme vuokranneet asuntoauton kiertuetta varten ja siihen asennettiin täysin toimiva Serres Nemo. Laitetta oli ainoastaan muokattu niin, että vesi kiersi laitteen sisällä eikä siihen tarvittu jatkuvaa vedensyöttöä tai viemärikytkentää.

Ennen kiertuetta lähetimme kutsut kaikille tiedossa oleville avainhenkilöille, leikkaus- ja teho-osastoilta sekä hygieniahoitajille ja teknisille asiantuntijoille. Saapumista edeltävänä päivänä lähetetyllä muistutuksella oli selvästi myös positiivinen vaikutus, ja tapasimmekin viikon aikana yli 50 kiinnostunutta asiakasta.

Serres Nemo herätti paljon kiinnostusta ja erityisesti idea Roadshowsta oli monien mielestä uusi ja erilainen tapa toteuttaa tuote-esittelyä. Vaikkakin asiakkaat eivät voineet heti tehdä ostopäätöksiä, ovat yhteydenotot jatkuneet vielä tähän päivään asti.