Serres Oy:lle uusi toimitusjohtaja

ma 22. tammikuuta 2018 09.00.00

Suomalaisen perheomisteisen Serres Group konsernin tytäryhtiö Serres Oy on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajakseen DI Juha Silvennoisen (56). Hän aloittaa tehtävässään 25.1.2018. Silvennoinen vahvistaa Serres Oy:n kansainvälisen liiketoiminnan osaamista. Hän on tehnyt pitkän uran globaalien liiketoimintojen johtotehtävissä ABB, Metso ja GS-Hydro -konserneissa.

“Serres Oy on kasvanut omalla liiketoiminta-alueellaan maailman toiseksi suurimmaksi toimijaksi ja voimakkaat kasvupanostukset niin markkina-alueen kuin oman tuotteiston laajentamiseen vaativat satsausta myös globaalin liiketoimintaosaamisen lisäämiseen yhtiössä. Olen erittäin iloinen saadessamme Juhan kaltaisen kokeneen johtajan tiimiimme ja olen luottavainen, että hän kykenee osaamisellaan luotsaamaan yhtiön entistä vahvempaan kansainväliseen kasvuun”. Serres Oy:tä viimeisen 16 vuotta johtanut ja konsernin emoyhtiön toimitusjohtajana jatkava Mika Hagberg sanoo.

”Serres Oy on erittäin mielenkiintoisessa vaiheessa oleva menestyvä kasvuyritys. Serreksen tarina on kiehtova ja kertoo siitä, kuinka sitoutuneen ja osaavan henkilöstön pitkäjänteisellä työllä voidaan onnistuneesti ponnistaa Suomesta oman sektorinsa maailman laajuiseksi markkinajohtajaksi, jolla on edelleen huima kasvupotentiaali. Uskon, että vahvasta globaalien liiketoimintojen johtamiskokemuksestani yhtiö saa merkittävää tukea kasvun kiihdyttämiseen. Olen erittäin iloinen saadessani liittyä tähän osaajien joukkoon ja johtaa sen kohti uusia menestyksiä.” Serres Oy:n uusi toimitusjohtaja Juha Silvennoinen sanoo.

”Kirurgisten imujärjestelmien markkinat ovat murroksessa, jossa yksinkertaisempien ratkaisujen lisäksi haetaan teknologisesti kehittyneempiä suuren volyymin järjestelmiä. Serres tähtää tämän kasvavan markkinan johtajaksi kattavalla tuote- ja palvelutarjoamalla. Juhan kokemus järjestelmä- ja palvelumyynnistä tulee tukemaan tämän kokonaistarjoaman markkinoille lanseerausta”. Serres Oy hallituksen puheenjohtaja Ann-Christine Sundell toteaa.


Lisätietoja:
Serres Group Oy, toimitusjohtaja Mika Hagberg, puhelin +358 40 7457008
Serres Oy, toimitusjohtaja Juha Silvennoinen, puhelin +358 45 804 6055

Serres Oy tunnetaan leikkaussalien ja tehohoidon imujärjestelmistä ja niillä saavutetusta vahvasta globaalista markkina-asemasta. Yrityksen tuotteita käytetään kaikilla mantereilla yli 40 000 leikkauksessa päivittäin. Serres Oy:n liikevaihto 30 MEUR, henkilöstö n. 200, päätoimipaikkoina kotimaassa Kauhajoki, Saarijärvi sekä Espoo ja kohdemarkkinoilla Springfield, MA USA sekä Shanghai, Kiina. www.serres.com

Serres Group on Kauhajoella 1973 perustettu perheomisteinen konserni, johon kuuluvat emoyhtiö Serres Group Oy sekä sen tytäryhtiöt Serres Oy, Vieser Oy sekä Innokas Medical Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli n. 55 MEUR ja henkilöstöä yli 350. www.serresgroup.com